۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۵ مرداد

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: برگزاری رویدادی با این وسعت در دانشگاه اصفهان نشان از ظرفیت بالای این دانشگاه است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یک رویداد به این وسعت در یک دانشگاه برگزار شود کار ارزشمندی است و نشان از ظرفیت بالای دانشگاه اصفهان و دانشگاه‌های بزرگ کشور دارد.

.

به گزارش روابط عمومی المپیاد، دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، در آیین اختتامیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی کشورکه با حضور دکتر ابراهیم علیدوست، مدیر کل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکترحسین هرسیج، رئیس دانشگاه اصفهان، سردار امیر کرمی، ارشد نظامی استان اصفهان در محل سالن همایش های پیامبر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: سازمان امور دانشجویان وظیفه برنامه‌ریزی برای حوزه‌های ملی ورزشی را دارد که ورزش قهرمانی کشور نیز یکی از آن‌هاست و شانزدهمین المپیاد به عنوان بزرگ‌ترین رویداد ورزشی‌ کشور در اصفهان برگزار شد.

چنین رویدادی در مجموعه دانشگاهی کشور با ظرفیت های دانشگاهی برگزار شد که نشان از سرمایه‌های ارزشمند کشور است.

وی با اشاره به افتتاح ورزشگاه ولایت در دانشگاه اصفهان تصریح کرد: سالن ورزشی چند منظوره ورزشگاه ولایت دانشگاه اصفهان با زیربنای 7هزار متر مربع ، شامل سالن اصلی حدود 3500 متر مربع و سالن جانبی شامل سالن های پینگ پنگ، بدنسازی، بولینگ، تیراندازی، بیلیارد و فضای خدماتی و مشترک است

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در ادامه گفت: باید از این ظرفیت ها استفاده کرد؛ دانشگاه‌های ما دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده هستند اما ورزش همچنان پا به پای حوزه زیرساختی حرکت نکرده است. دانشگاه‌های بزرگ ما در حال نقش‌آفرینی هستند؛ تجمیع استعداد در دانشگاه‌های بزرگ کشور به دلیل وجود تجهیزات ورزشی مناسب در این دانشگاه‌ها است.

دکتر داداش‌پور تصریح کرد: دانشگاه های بزرگ‌تر سهم بیشتری در حوزه ورزشی کسب می‌کنند اما باید سعی کنیم از تک قطبی و چند قطبی شدن به سمت گسترش ورزش در دانشگاه‌های‌ دیگر کشور حرکت کنیم؛ شاید خیلی از موسسات غیرانتفاعی امکانات خیلی خوبی نداشته باشند اما در این دوره مقام های خوبی کسب کردند.

معاون وزیر علوم خاطر نشان کرد: هر جا رئیس دانشگاه کمک کرده و منابع مالی را به سمت ورزش سوق داده اتفاق خوبی ‌رخ داده است؛ حضور رئیس دانشگاه در کنار ورزشکاران نشان می‌دهد اهمیت ورزش به چه اندازه است. دانشگاه‌های کشور نهاد تولید علم هستند اما در کنار آن نهاد اجتماعی نیز حائز اهمیت است و حتما باید به نیازهای دانشجویان توجه شود.

او با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید حرفه‌ای شوند و در مجموعه ورزشی کشور اثرگذار باشند و ورزش صرفا برای تفریح نباشد، تاکید کرد: باید با استفاده از زیرساخت ها به مرور زمان به سمت حرفه‌ای شدن حرکت کنیم و قهرمان پروری کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور ادامه داد: دانشگاه‌ها به خوبی از ظرفیت قهرمان‌های ملی استفاده کردند، سطح برگزاری مسابقات بسیار بالا بود؛ 70 هزار نفر در سطح منطقه‌ای در مسابقات شرکت کردند، حضور 4 هزار نفر جمعیت دانشجویی در یک رویداد کشوری نشان می‌دهد قبل از آن اتفاقات بزرگتری رخ داده است.

.

1403/05/25